Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Peptid infusjon til aldrende mus reverserer aldring. - Funksjonellmedisin
inner-banner

Peptid infusjon til aldrende mus reverserer aldring.

Forskere ved Erasmus University Medical Center i Nederland har vist at infusjon av peptidet FOXO4-DRI til aldrende mus reverserer aldringsprossessen. FOXO4 er et protein som forhindrer p53 å signalisere til gamle celler at de skal selvdestruere (apoptose). FOXO4-P53 interaksjonen fører dermed til en akkumulering av aldrende celler med redusert funksjon og aldring i hele organismen.
FOXO4-DRI peptidet forhindrer FOXO4-p53 interaksjonen, dermed kan p53 signalisere at de gamle cellene skal gå inn i apoptose. Resultatet blir en revitalisering av den gamle musa med bedret utholdenhet, bedre pels og bedre nyrefunksjon.
Les mer her:


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Nyeste artikler

Artikler etter kategori


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.