Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Stort skritt for anti-aging. - Funksjonellmedisin
inner-banner

Stort skritt for anti-aging.

Forskere ved New South Wales University har gjort et stort gjennombrudd i å forstå mekanismene som styrer DNA reparasjon som forhindrer aldring.
NAD+ har en nøkkelfunksjon i protein-protein interaksjoner som styrer DNA reparasjon. NMN er en NAD+ booster som forsterker disse reparasjonsmekanismene. NAD+ kan sannsynligvis brukes i behandling av mange sykdommer.
Det har lenge vært kjent at SIRT1 er et anti-aldrings enzym som blant annet stimuleres gjennom faste, trening og kuldeeksponering. SIRT1 stimuleres også av en rekke bioflavinoider. NAD+ aktiverer alle Sirtuinene 1-7.
Det vil startes forsøk med NMN behandling i løpet av 6 måneder.
Les mer her:


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Nyeste artikler

Artikler etter kategori


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.