Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Høy fett, høy karbohydrat diett forbundet med gikt. - Funksjonellmedisin
inner-banner

Høy fett, høy karbohydrat diett forbundet med gikt.

Forskere ved University of Southern Queensland har gjennomført en studie som viser assosiasjon mellom gikt og et kosthold rikt på karbohydrater og mettede fettsyrer. Deres funn tyder på at det er akkumulering av mettede fettsyrer i leddbrusken og endret metabolisme som svekker brusken som er årsaken til gikt, ikke slitasje.
Les mer her:
 


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Nyeste artikler

Artikler etter kategori


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.