Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Jordbær kan redusere betennelse i hjernen - Funksjonellmedisin
inner-banner

Jordbær kan redusere betennelse i hjernen

Antioksidanten Fisetin har vist seg effektiv mot tidlig aldring, Alzheimers sykdom, viser studie.

Salk forskere har funnet ytterligere bevis på at en naturlig forbindelse i jordbær reduserer kognitive nedbrytning og betennelser forbundet med aldring. Arbeidet, som dukket opp i Journal of Gerontology Series A i juni 2017, bygger på teamets tidligere forskning på fisetin, og fant at det kunne behandle aldersrelatert psykisk nedbrytning som Alzheimers eller hjerneslag.
Artikkelen fortsetter under
https://funksjonellmedisin.no/olivenolje-beskytter-hjernen-mot-alzheimers-og-bedrer-hukommelse/
“Næringsinteresser har satt fisetin inn i ulike helseprodukter, men det har ikke vært nok seriøs testing av forbindelsen,” sier Pamela Maher, en seniorforsker i Salk’s Cellular Neurobiology Laboratory og senior forfatter av studien. “Basert på vårt pågående arbeid, tror vi at fisetin kan være nyttig som forebyggende for mange aldersrelaterte neurodegenerative sykdommer, ikke bare Alzheimers, og vi ønsker å oppfordre til flere studier.” Les studien her

Vi har et høyt kvalifisert team med erfarne leger. BLI KONTAKTET FOR GRATIS VEILEDNING FOR Å AVKLARE HVORDAN VI KAN HJELPE DEG.

Funksjonellmedisinsk Institutt praktiserer persontilpasset medisin hvor vi finner og behandler den underliggende årsaken til sykdom. Alle våre leger har lang erfaring fra allmennpraksis eller sykehus, og har tatt videreutdanning i Funksjonellmedisin i USA. Les mer om Funksjonellmedisin her
Flere at de mest prestisjefylte sykehusene i verden som Mayo klinikken og Cleveland klinikken utvikler egne avdelinger for Funksjonell medisin.  Vi står nå foran et paradigmeskift i moderne helsetjenester, mener European Science Foundation (ESF), og Norske helsemyndigheter. Fra «one-size-fits-all» til Persontilpasset medisin. Les mer om fremtidens helsevesen her.

 


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Nyeste artikler

Artikler etter kategori


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.