fbpx
Helseforbedringsprogrammet noe for deg? Book en gratis veiledning her.

Sammenhengen mellom psykiske lidelser og biokjemiske ubalanser

Se video med professor William Walsh sin svært gode fremstilling av de underliggende årsakene til psykiske lidelser. Noen av områdene han dekker er methylering, kryptopyrroler, epigenetikk og kroppens avgiftingsystem.

William J. Walsh, PhD, FACN, president for non-profit organisasjonen Walsh Research Institute, en internasjonalt anerkjent forsker. I løpet av de siste 30 årene har Dr. Walsh utviklet biokjemiske behandlinger for pasienter diagnostisert med atferdsforstyrrelser, hyperaktivitet, autisme, klinisk depresjon, angst, bipolar lidelser, schizofreni og Alzheimers sykdom som brukes av leger over hele verden . Hans bok, Nutrient Power: Heal Your Biochemistry and Heal Your Brain (Skyhorse Publishing, 2012), beskriver det evidens-baserte behandlingssystemet.
Dr. Walshs oppnådde resultater inkluderer: (a) banebrytende studier som rapporterer redusert voldelig oppførsel etter næringsbehandling, (b) 1999-funnet av undermetylering og kobber / sink ubalanser i autisme, (c) 2000-funnet av metallotioninproteinutarmning i autisme, ( d) 2007 publisert studie som knytter kobber overbelastning og post-partum depresjon, e) identifisering av fem biokjemiske subtyper av klinisk depresjon, f) utvikling av Walsh teori om schizofreni 2011, og (g) Beethovens Forskningsprosjekt som viste at komponisten lider av alvorlig blyforgiftning.
De medisinske og vitenskapelige fagmiljøene er enige om den store innflytelsen til nevrotransmittere på atferdsforstyrrelser, ADHD, depresjon og schizofreni. De fleste personer med disse forstyrrelsene ble født med en predisponering for disse problemene på grunn av genetisk avvikende nivåer av spesifikke neurotransmittere. Vår mentale helse er avhengig av å ha de riktige mengdene av disse kritiske hjernekjemikaliene.
På grunn av tilgang til en av verdens største databaser med biokjemisk informasjon fra mer enn 10.000 pasienter med psykiske problemer, viser undersøkelsene av disse dataene at de fleste av disse personene har slående abnormiteter av bestemte næringsstoffer som kreves for nevrotransmitterproduksjon. Les mer på Walsh Institute sine sider her.
Her kan du se video hvor Dr Walsh forklarer både forskningen sin og behandlingsregimene.
Artikkelen fortsetter under

Artikkelen fortsetter under
Du kan også lese en omfattende presentasjon utviklet av Dr Walsh av fagområdet her: http://americannutritionassociation.org/sites/default/files/ANA%20Presentation_Walsh_%2011%2012.pdf
Funksjonellmedisinsk Institutt praktiserer persontilpasset medisin hvor vi finner og behandler den underliggende årsaken til sykdom. Alle våre leger har lang erfaring fra allmennpraksis eller sykehus, og har tatt videreutdanning i Funksjonellmedisin i USA. Les mer om Funksjonellmedisin her

Flere av de mest prestisjefylte sykehusene i verden som Mayo klinikken og Cleveland klinikken utvikler egne avdelinger for Funksjonell medisin. Vi står nå foran et paradigmeskift i moderne helsetjenester, mener European Science Foundation (ESF), og det norske Helsedirektoratet. Fra «one-size-fits-all» til Persontilpasset medisin. Les mer om fremtidens helsevesen her.