fbpx

MØT VÅR NYE KURS- OG KONTORANSVARLIG: SILJE

Silje er kurs- og kontorleder og er ansvarlig for administrasjonen.

Etter å ha mottatt over 350 søkere til stillingen så er vi nå veldig stolte av å kunne presentere Silje Tretroten som en svært viktig del av teamet vårt.

Silje har nå vært hos oss i en uke og er allerede godt igang med å sette seg inn i alle deler av vår stadig mer omfattende virksomhet. Vi har i ansettelsesprosessen vært ute etter å finne en person som evner å løse den svært så mangfoldige oppgaven det er å styre vår kursvirksomhet og administrasjon. Og vel så viktig har det vært å finne et menneske som har den samme innstillingen til livet og helse som resten av oss. Så alle kunder og medlemmer, hils på Silje.
Silje har beskrevet sin første uke hos oss:

Min første uke på funksjonellmedisinsk institutt har vært en uke med mange inntrykk.
Jeg sitter igjen med en følelse av begeistring for den filosofien og alle de komplekse prosessene som foregår medisinsk og mentalt. Dette er noe jeg føler er som et slags kall for min del og det har satt igang mange tankeprosesser og endringsvilje. Jeg ser frem imot å åpne flere dører. Jeg føler rett og slett at jeg har funnet min vei. Og det føles ut som om denne fantastiske reisen vil endre mye for meg, og det er fasinerende. I tilegg vil det være viktig for meg å føle at jeg kan gjøre noe meningsfullt i denne verden ved å være med og hjelpe andre mennesker.
Jeg er ydmyk og takknemmelig for at dere tror på meg. Dere er en fantastisk gjeng som man ikke ser så ofte av i dagens samfunn. Jeg er heldig som får denne muligheten til å være en del av et team med så mye kompetanse og engasjement som det dere har. Jeg har stor respekt for måten dere praktiserer på og ser frem i mot å lære mye av dere.  
Jeg sitter igjen med en god følelse når det gjelder kontor oppgavene og alle systemene. 
Johanne er usedvanlig dyktig på å forklare og hun gir meg en grundig og god forståelse. Jeg føler meg trygg på at dette er noe jeg vil mestre. 
Det er mange forskjellige oppgaver, og man har til tider mange baller i lufta å holde styr på. Det å være konsekvent ift struktur og ikke ha mange løse tråder hengende vil være noe jeg vil fokusere på. I tillegg er det viktig å kunne prioritere rekkefølgen på oppgavene som dukker opp.
Det å delegere ut oppgaver til de andre jentene på kontoret vil bli viktig.  Jeg ser at kursplanleggningen er svært omfattende og vil at dette skal være noe jeg vil bruke god tid på å bli godt kjent med. 
Jeg ser på fremtiden med dere som veldig lysbetont og gleder meg til å bli kjent med hele teamet og alle menneskene som finner veien til oss. En reise har begynt!