fbpx

Se intervju med Rigmor Berg som har hatt hypertyreose. Hun forteller om veien til et friskere liv.

Rigmor forteller om hvordan hun slet med hypertyreose, og hennes lange vei til et friskere liv.

Rigmor Berg er intervjuet av TV-Helse om sin helsereise som kunde og aktient hos Funksjonellmedisinsk Institutt. Hun snakker om fortvilelse om sin egen helsesituasjon, manglende oppfølging og støtte – og ikke minst hennes tøffe vei tilbake til et friskere og aktivt liv.

Vi minner om at intervjuet er utført, produsert og publisert av TV-Helse og Funksjonellmedisinsk Institutt står ikke ansvarlig for innholdet.
Artikkelen fortsetter under

Les om vårt tilbud her
Les om vårt tilbud her

Funksjonellmedisinsk Institutt praktiserer persontilpasset medisin hvor vi finner og behandler den underliggende årsaken til sykdom. Les mer om oss og tilbudet vårt her. Alle våre leger har lang erfaring fra allmennpraksis eller sykehus, og har tatt videreutdanning i Funksjonellmedisin i USA. Les mer om Funksjonellmedisin her
Flere at de mest prestisjefylte sykehusene i verden, som de to som er ranket som nummer en og to i USA, Mayo klinikken og Cleveland klinikken utvikler egne sentre for Funksjonell medisin – og opplever en enorm etterspørsel fra mennesker over hele verden. Vi står nå foran et paradigmeskift i moderne helsetjenester, mener European Science Foundation (ESF), og Norske Helsedirektoratet. Fra «one-size-fits-all» til Persontilpasset medisin. Les mer om fremtidens helsevesen her.