Vi besøker et spektakulært helseinstitutt helt utenom det vanlige

Det medisinske teamet ved Funskjonellmedisinsk Institutt fikk privat omvisning på Hippocrates Health Institute av eier og leder Brian Clement og hans kone Anna Maria Clement.

Funksjonellmedisinsk Institutt er på studietur i USA og deltar på medisinsk konferanse. Der er vi sammen med mange forskere fra de ledende forskningsinstitusjonene innenfor autoimmunitet i verden. Vi benytter også anledningen til å besøke og inspireres av interessante helsesentere og medisinske klinikker. På denne måten sikrer vi at våre kunder alltid får tilgang til den mest oppdaterte kunnskapen.

Vi fikk en uforglemmelig dag sammen med Brian Clement og hans kone Anna Maria Clement. Med oss var også lederne for Nordic Laboratories.

Hippocrates er et stort helse- og spasenter som kombinerer ulike former for behandling og kostholdsveiledning i fantastiske omgivelser i en tropisk regnskog. En del av behandlingstilbudet er omdiskutert – men vi er som alltid nysgjerige og synes det er veldig interessant å se hvordan de fokuserer på 100% levende, økologisk mat uten tilsetningsstoffer. Det er også inspirerende å se hvordan de legger alt til rette for at kunden skal ha en helt optimal opplevelse på alle måter mens de jobber med mange ulike former for helseoptimalisering.

Lunsjbordet besto av økologisk levende mat og sikkert 15 ulike typer spirer

De har leger utdannet på Harvard og en stor stab med svært variert kompetanse. Vi hadde sammen med dem en svært innholdsrik, inspirerende og lærerik dag hvor vi fikk oppleve og se et unikt og spesielt behandlings- og helsesenter. Dette var en spa-opplevelse helt utenom det vanlige.

Tor-Egil, Kjersti og Heidi på Hippocrates egen «spirefabrikk» 

Anlegget ligger i tropiske omgivelser på 50 hektar i West Palm Beach, Florida og har gjester fra hele verden. De har over 100 sengeplasser og vokser kraftig.

Tor-Egil og Anders inspireres av omgivelsene på Hippocrates

Senterets leder Brian Clemet er en veldig interessant mann med mange spennende syn på hvordan vi kan ta vare på helsa vår. Han fortalte oss entusiastisk om hvordan de har fokus på alle detaljer når de utvikler senteret deres.

Leger fra både Funksjonellmedisinsk Institutt og andre land sammen med lederne fra Nordic Laboratories lytter interessert når Brian Clement forteller om deres grensesprengende helsesenter.

I morgen reiser vi videre til New York for å besøke legen, funksjonellmedisineren og helseentreprenøren Robin Berzin som leder klinikk-kjeden Parsley Health som har som målsetting å endre det amerikanske helsevesenet.

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med? BLI KONTAKTET FOR GRATIS VEILEDNINGSSAMTALE.
Vi har et bredt tilbud og et erfarent team med leger og terapeuter.  

Artikkelen fortsetter under

Funksjonellmedisinsk Institutt praktiserer persontilpasset medisin hvor vi finner og behandler den underliggende årsaken til sykdom. Les mer om oss og tilbudet vårt her. Alle våre leger har lang erfaring fra allmennpraksis eller sykehus, og har tatt videreutdanning i Funksjonellmedisin i USA. Les mer om Funksjonellmedisin her

Flere at de mest prestisjefylte sykehusene i verden, som de to som er ranket som nummer en og to i USA, Mayo klinikken og Cleveland klinikken og nå også Johns Hopkins utvikler egne sentre for Funksjonell medisin og persontilpasset medisin – og opplever en enorm etterspørsel fra mennesker over hele verden. Vi står nå foran et paradigmeskift i moderne helsetjenester, mener European Science Foundation (ESF), og Norske Helsedirektoratet. Fra «one-size-fits-all» til Persontilpasset medisin. Les mer om fremtidens helsevesen her.

Se kundehistorier fra Funksjonellmedisinsk Institutt her

Funksjonellmedisinsk Institutt integrerer ny kunnskap raskt og vi videreformidler det vi synes er interessant ny kunnskap. Men minner for ordensskyld om at vi ikke nødvendigvis anbefaler all ny forskning og kunnskap som blir publisert.