inner-banner

Nytt amerikansk toppsykehus satser på Funksjonell medisin

Nå har alle de tre topp rangerte  sykehusene i USA sin egen funksjonellmedisinske avdeling – Lær mer om Johns Hopkins Integrative Medicine and Digestive Center.

Funksjonellmedisinsk Institutt skiller seg fra mange deler av det ordinære helsevesenet ved at vi integrerer ny kunnskap og forskning raskt, slik at våre kunder til enhver tid får tilgang til den oppdaterte kunnskapen som vi mener vi trygt kan integrere.
Funksjonellmedisin og persontilpasset medisin er nå i rivende utvikling i USA. Fra  før har vi sett hvordan de to topp rangerte sykehusene satser på dette området, nemlig Mayo klinikken og Cleveland klinikken satser på denne tilnærmingen. Nå kommer sykehuset rangert som nummer 3, Johns Hopkins, også på banen.
Artikkelen fortsetter under

persontilpasset medisin

De sier på sin nettside;

Johns Hopkins Integrative Medicine and Digestive Center benytter de beste evidensbaserte metodene for å forbedre konvensjonell behandling ved å behandle pasienter med alle typer helseforhold, inkludert de som ønsker å lære mer om forebyggende helse og hva som utgjør en sunn livsstil.

Johns Hopkins Hospital er ansett som en av verdens beste sykehus. Det ble rangert av US News & World Report som det beste sykehuset i Amerika i 21 påfølgende år (1991-2011). I 2017-2018 ble sykehuset rangert som nummer 3 bak Mayo Clinic og Cleveland Clinic.
Artikkelen fortsetter under denne videoen som forteller om Johns Hopkins Integrative Medicine and Digestive Center.

Johns Hopkins sier videre;

Vårt team av klinikere, inkludert leger, autoriserte terapeuter og ernæringsfysiologer, samarbeider tett med våre pasienter og deres øvrige helsepersonell for å behandle en rekke kroniske tilstander ved hjelp av en individualisert tilnærming. Disse tjenestene tilbys sammen med det beste av Hopkins banebrytende forskning for å gi våre pasienter alle de nyeste behandlingsalternativene.

Hele det medisinske teamet ved Funksjonellmedisinsk Institutt var nylig på konferanse om autoimmunitet og der traff vi professorer fra Johns Hopkins. Gerard E. Mullin er professor ved Johns Hopkins University School of Medicine, og viste til en rekke nye studier de har utført innenfor imnflapatorisk tarm. Du kan lese mer om dette her.

Om Funksjonellmedisinsk Institutt

Funksjonellmedisinsk Institutt skiller seg fra mange deler av det ordinære helsevesenet ved at vi integrerer ny kunnskap og forskning raskt, slik at våre kunder til enhver tid får tilgang til den oppdaterte kunnskapen som vi mener vi trygt kan integrere. Vi har også fokus på underliggende årsaker og praktiserer persontilpasset medisin . Les mer om oss og tilbudet vårt her. Alle våre leger har lang erfaring fra allmennpraksis eller sykehus, og har tatt videreutdanning i Funksjonellmedisin i USA. Les mer om Funksjonellmedisin her
Flere at de mest prestisjefylte sykehusene i verden, som de to som er ranket som nummer en og to i USA, Mayo klinikken og Cleveland klinikken og nå også nummer 3 rangerte Johns Hopkins utvikler egne sentre for Funksjonell medisin og persontilpasset medisin – og opplever en enorm etterspørsel fra mennesker over hele verden. Vi står nå foran et paradigmeskift i moderne helsetjenester, mener European Science Foundation (ESF), og Norske Helsedirektoratet. Fra «one-size-fits-all» til Persontilpasset medisin. Les mer om fremtidens helsevesen her.
Inngangen til hele vårt tilbud er å gjennomføre et inntaksmøte hvor du får kunnskap om Funksjonellmedisin og hele vårt omfattende tilbud. Der kan du avgjøre hvilket tilbud som passer for deg. Book Inntaksmøte her.
Se kundehistorier fra Funksjonellmedisinsk Institutt her
Artikkelen fortsetter under

Funksjonellmedisinsk Institutt integrerer ny kunnskap raskt og vi videreformidler det vi synes er interessant ny kunnskap. Men minner for ordensskyld om at vi ikke nødvendigvis anbefaler all ny forskning og kunnskap som blir publisert. 

Nyeste artikler

Artikler etter kategori

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.