Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Les vårt nyhetsbrev for mars. - Funksjonellmedisin
inner-banner

Les vårt nyhetsbrev for mars.

WHO: 2021 året hvor vi må gjenforene menneskeheten med naturen.

EU-forskere og WHO peker på menneskenes umettelige behov for økonomisk vekst som helt sentral for den økte risikoen for pandemier og kroniske sykdommer. Samtidig ser vi en spennende voksende bølge av mainstream forskning og ny kunnskap som peker på hvordan vi mennesker har muligheten til å påvirke både den fysiske og psykiske helsa vår gjennom kosthold, livsstil og nærhet til naturen. Dette er noe Ina og Margrethe også kom inn på når de nylig deltok i podkasten “Engler og Hormoner.”

I menneskenes jakt på en bedre mental helse og mer meningsinnhold i livet så er nå forskning på psykedeliske stoffer i ferd med å bli mainstream vitenskap ved flere av de ledende forskningsinstitusjonene i verden. I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om alt dette og mer. Håper vi kan bidra med noe ny kunnskap og inspirasjon du kan benytte i ditt liv. For husk – det er også så mye du kan gjøre selv:)

God lesing – hilsen Funksjonellmedisin. Les nyhetsbrevet her.

https://mailchi.mp/funksjonellmedisin.no/mars21

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Nyeste artikler

Artikler etter kategori


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.