Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Podcast med fysioterapeut Ina og lege Margrethe ved Funksjonellmedisin Trondheim. - Funksjonellmedisin
inner-banner

Podcast med fysioterapeut Ina og lege Margrethe ved Funksjonellmedisin Trondheim.

Ina og Margrethe er gjester i den populære podcasten “Engler og Hormoner” – og forteller om hvordan Funksjonellmedisin har endret deres liv.

Lege Margrethe og fysioterapeut Ina, ved Funksjonellmedisin Trondheim, forteller om sin personlige vei fra vanlige jobber i helsevesenet til at de nå hjelper mennesker til å få et bedre liv og en bedre helse gjennom å fokusere på alle de tiltakene som man selv kan ta tak i, i sitt eget liv.

De snakker om epidemien av kroniske sykdommer og hvordan det er tett koblet sammen med vestlig livsstil og betennelser. Miljøgifter, kosthold, nervesystemet, tarmen og mye mer kommer de inn på i det timelange intervjuet, hvor de også beskriver denne nye trenden med persontilpasset medisin i EU og ved amerikanske ledende sykehus.

På Engler og Hormoner sin hjemmeside kan vi lese:

“Vi møter Margrethe og Ina som begge er funksjonellmedisinere . Hvordan kan du optimalisere egen helse? Forskermiljøene ved Standord University, Harvard og flere av de største i verden viser at miljø og påvirkelige faktorer spiller en betydelig rolle når det gjelder helse og levealder!  
Individtilpasset behandling, epigenetikk, miljøfaktorer, tanker omkring begrepet helse og relasjoner er noen ques for episoden.  
Vi blir også kjent med deres reise fra å være allmennlege og fysioterapeut til videreutdanning innen funksjonellmedisin i USA, og videre til å realisere drømmen med og åpne egen klinikk i Trondheim. “

Hør podcasten med Ina og Margrethe her


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Nyeste artikler

Artikler etter kategori


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.