Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Siste mulighet for å starte i Helseforbedringsprogrammet i Oslo før sommeren! - Funksjonellmedisin
inner-banner

Siste mulighet for å starte i Helseforbedringsprogrammet i Oslo før sommeren!

Vi kommer til å sette opp kun ett program for nye kunder frem til sommeren, for å sikre forutsigbarhet i en utfordrende tid for både kunder, oss og arrangører.

Vi, som alle andre aktører som driver med undervisning og grupper, er nødt til å foreta nye vurderinger hver eneste uke basert på myndighetens oppdaterte tiltak. Vi forstår at det i denne situasjonen kan være uoversiktlig for våre kunder å forholde seg til alle endringene. Det er mange brikker som skal på plass i et komplekst program, så vi håper på forståelse for at det i denne siste perioden har vært svært krevende for oss å planlegge. De aller strengeste tiltakene har nå vart lenger enn vi håpet på – men det er nå mange positive tegn på at det er i ferd med å snu gradvis til en god utvikling.

Vi har nå lagt opp en plan som vi håper det med stor grad av sikkerhet skal være mulig å gjennomføre før sommeren. For oss er det helt avgjørende at programmet vi legger opp til sikrer gode prosesser. Vi kommer derfor til å sette opp kun ett løp frem til sommeren, for å sikre forutsigbarhet for både kunder og arrangør. Dette vil si at det ikke blir gjennomført oppstartseminar i mai og de som har meldt seg på der vil ha sikret plass i juni. Beklager selvsagt de ulemper dette kan medføre.

Her er programmet frem til sommeren. Det er forøvrig fortsatt uklart når neste program starter til høsten.

Inntaksmøtet er første steget i programmet: Vi planlegger inntaksmøte den 11 mai.

Etter inntaksmøtet er utredningsmøtet neste steg: Vi planlegger med utredningsmøte den 12 mai. (De som melder seg på inntaksmøtet den 11 mai er sikret plass)

Oppstartseminar er neste steg etter utredningsmøtet: Vi planlegger med oppstartseminar 17-19 juni.


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Nyeste artikler

Artikler etter kategori


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.