Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162
Nytt web-kurs om mentalt endringsarbeid. - Funksjonellmedisin
inner-banner

Nytt web-kurs om mentalt endringsarbeid.

Hvordan du har det med deg selv, stress og det mentale og emosjonelle arbeidet er viktig i en helsereise.

Fått med deg denne nyheten?

Vi har jobbet med et onlinekurs i over ett år nå som adresserer noen av de avgjørende faktorene for GOD HELSE. Nemlig hvordan du har det med deg selv, stress og det mentale og emosjonelle arbeidet i en helsereise. Uansett hvor du er på din HELSEREISE så er det mentale endringsarbeidet AVGJØRENDE!

Vi lanserer nå et nytt ONLINEKURS som omhandler akkurat det- det mentale endringsarbeidet! Du blir guidet gjennom en endringsreise som tar deg fra A-B av lege og nevrologisk fysioterapeut!
KURSET STARTER 1. JUNI, SISTE FRIST FOR PÅMELDING ER 31.MAI!!

🌿 Hvem passer det for?

Dette er kurset for deg som ønsker å slippe fri fra begrensinger og gammel bagasje – og som vil få bort støyen så du kan leve mer fra hjertet.
Les mer her: https://funkmedlivet.mykajabi.com/slippfri 

DU står i veien for deg selv, FLYTT DEG

Få instruksjonsboka for å forstå DEG bedre – hvordan du kan påvirker hjernen og det autonome nervesystemet ditt bevisst, og ikke la det være opp til autopiloten.
Forskning viser at programmeringer som gamle tankemønster blant annet påvirker genuttrykk, stresshormon, inflammasjon og hjernekjemi!!!Her ligger kjernen for hva vi må PÅVIRKE for å få en kropp i overskudd, for å kjenne mere frihet og for å bevisst kunne leve livet ut ifra hjertet istedenfor frykt. 

Meld deg på her: https://funkmedlivet.mykajabi.com/slippfri

TA KONTAKT!

Har du spørsmål angående kurset send oss gjerne en melding på instagram: https://www.instagram.com/funkmedlivet/ eller på mail: trondheim@funksjonell.local eller ring oss på telefon 72 90 95 20.


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Nyeste artikler

Artikler etter kategori


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_39d_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/anders/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2162

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.