inner-banner

Lansering av den første personlige utviklingsplattformen Full Potential – en guide mot et bedre liv og bedre helse.

Full Potential ble lansert 1 november og er en personlig utviklingsplattform som leverer kunnskap og helsekompetanse og er en guide mot et bedre liv og bedre helse.

Full Potential – Inspired By Functional Medicine. BODY MIND SPIRIT SCIENCE.

Full Potential skriver på sine nettsider:

“Med kunnskap, støtte fra erfarne veivisere og ikke minst andre medlemmer gir plattformen deg en mulighet til å få helsekompetanse – og kunnskap om hva som påvirker deg og hvordan du kan navigere i det. Helt i tråd med hva EU og Nordiske myndigheter har bestemt at skal være fremtidens helsevesen!”

Funksjonellmedisinsk Institutt har en mer enn 10 år lang historie og over 10 000 kundeerfaringer med å arbeide med avanserte helseforbedringsprosesser med undersvisning som hovedfokus. Instituttet deler sin kunnskap og erfaring med Full Potential AS og er på den måten en viktig vitenskapelig og faglig samarbeidspartner.

Prosjektet er like ambisiøst som det er viktig

– Full Potential

Web-basert plattform

For å gjøre plattformen tilgjengelig for flest mulig mennesker så vil det aller meste i Full Potential skje digitalt.

Full Potential har som ambisjon å nå bredere lag i befolkningen med det de mener er et svært viktig budskap.

jeg må helt oppriktig si at jeg blir forbauset hver eneste dag over å se hvor enorm påvirkning vi med vår livsstil, kontakt med miljøet og naturen og kosthold har på vårt eget liv og vår egen helse. Jeg tør påstå at dette er svært underkommunisert. 

– Anders Krokfoss, Full Potential

Videoer, community og veiledning

Vi kan på fullpotenial.net lese at;

Hos Full Potential får du en mengde kunnskap om alle de kjente miljø- og livsstilsfaktorene som spiller inn for helsa og livet vårt. Alt basert på tilgjengelig forskning, kunnskap og erfaring. Vi har spilt inn en omfattende mengde videoer hvor vi går dypt inn i en rekke relevante områder og temaer. Du vil også møte mange erfarne kursholdere som både jobber med sitt eget liv og ikke minst har lang erfaring innenfor en rekke relevante områder, som leger, kostholdseksperter, fysioterapeuter og flere. Du vil også kunne snakke med kursholderne og veilederne og få undervisningsveiledning.  

– www.fullpotential.net

Full Potential har en medlemsmodell og de første tre månedene er det fokus på de grunnleggende faktorene i en helhetlig optimalisering: mage/tarm, kosttilskudd, kosthold, livsstil, trening, mentalt endringsarbeid og ikke minst mat og matlaging.

Som del av medlemskapet får kunden et omfattende ferdiginnspilt video-kursprogram, tilgang til tilleggstjenester som live webinarer, prosessgrupper, retreater, individuelle veiledninger og matkurs og ikke minst Full Potential sin egen community plattform.

Først Skandinavia og så verden.

Full Potential blir i første omgang tilgjengelig for det skandinaviske markedet, og på sikt har gjengen klare ambisjoner om å nå et enda større internasjonalt marked.

Du kan besøke Full Potential på www.fullpotential.net

Full Potential ble nylig presentert på Nordisk Ernæringskonferanse (Tunmed) hvor de forklarte mer om vitenskapen og kunnskapen som ligger til grunn for storsatsningen. Du kan se video av presentasjonen her.

Nyeste artikler

Artikler etter kategori

Få nyheter fra oss på mail

Registrer deg med ditt navn og e-post for å få nyhetsartikler om ny forskning og kunnskap og oppdateringer fra oss.